Du i Fokus
Mat & Dryck

Burgare, ribs-liknande filéer och formbar färs – Nyheter från Oumph!

skriv ut
Lagom till BBQ-säsongen kickar igång kommer Oumph! med tre nyheter som passar perfekt på sommarens grillfester. En burgare, ribs-liknande fileer och formbar färs. Nu blir det både lättare och godare att lyckas med växtbaserad mat i hemmaköket.

The Oumph! Burger är en premium och ”rare” burgare – för alla burgarälskare. Den är gjord på sojabönor, och får sin fina färg från rödbetor. Burgaren är riktigt saftig och god, ingen kan ens gissa vad den innehåller!

Sticky Smokehouse Oumph! är härligt kladdiga ribs-liknande filéer täckta i en rökig BBQ-sås. Gillar man rökigare smaker så är detta en vinnare på grillen i sommar. Perfekt till grillspett och på buffébordet.

Oumph! färs är en formbar växtbaserad färs som fungerar lika bra att forma till bullar eller burgare, som att ge rätt textur och tuggmotstånd i en klassisk bolognese, lasagne eller fredagens tacos. Äntligen finns det en växtbaserad färs som faktiskt fastnar på spetten när man vill göra färsspett mm. Detta är vår favorit bland nyheterna! Nu kan vi äntligen göra vegetariska färsspett!

Henrik Åkerman, Marknadschef på Food for Progress berättar:

– Oumph! har med tidigare lanseringar visat att våra produkter har förmågan att driva nya målgrupper att äta växtbaserat. Dessa produkter är inga undantag, och vårt mål att de ska väcka intresse även utanför vegan- och vegetarianmålgruppen.

Oumph! är mat från växtriket, gjord på sojabönor och riktigt gott! Här kan du läsa mer om Oumph!

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita

 

 

 

Visited 15 times, 1 visit(s) today