Du i Fokus
Hem & Inredning

Inred för vår med Rusta

skriv ut

Ljusa pasteller och mönster att bli glad av! I januari landar Rustas inredningsnyheter i varuhuset. Här finns mängder av dekorativa detaljer och smarta förvaringslösningar som hjälper dig att skapa stor förändring för en liten peng!

Säg hejdå till vintern och gör dig redo för en ny säsong. Bland Rustas nyheter finns prisvärd inredning till hela hemmet. Vårens färgpalett består av dova nyanser av rosa, grönt, lavendel och blått. På mönsterfronten inspirerar naturen, som i bladmönstrade Evergreen, romantiska Therese och klassiska Tulippa, som syns på gardiner, kuddfodral och bäddset.

För badrummet tar vårens färger för sig fint på handdukar, duschdraperier och badrumsmattor. För sovrummet utökas bäddserien Vida med flera nya kulörer. Nyheten Wilma, ett krinklat bäddset med sidenkänsla, spås bli en ny favorit.


Populära Cleo-familjen breddas med en persikofärgad modell och får sällskap av Drew, låga ljuslyktor som passar perfekt att kombinera med ljusstaken Bonnie i nya färger. Skulpturala vaser i glas och söta svampformade minivaser gör det enkelt att förnya utan att prislappen drar i väg. Komplettera med torkade kvistar i form av vide, dekorativt gräs och magnolia.

I vår utökas utbudet med tvättkorgar, lådor och smart köksförvaring. Den nya serien Airtight innehåller transparenta, stapelbara och lufttäta burkar i flera storlekar. För den som önskar äta frukosten eller mellanmålet på språng finns både praktiska yoghurtmuggar och matlådor bland vårens nyheter.

Köksavdelningen får tillskott av flera nyheter, bland annat skärbräda, skål och salladsbestick, samt skål och tårtfat på fot i vackert pressglas.


Nyheterna landar i varuhuset från v 2 och framåt.Text och bild – Rusta


Visited 130 times, 1 visit(s) today