Du i Fokus
Hem & Inredning

Höstens naturnära inredning

skriv ut
Rustas egna varumärke ELSAFORM blev en succé vid lanseringen i fjol. I augusti utökas sortimentet med flera inredningsnyheter där det enkla och naturliga är i fokus.

Med den nordiska naturen som inspiration har varumärket ELSAFORM tagit Rustas heminredningssortiment till nya höjder.
­
”Det finns en stor medvenetenhet och intresse gentemot heminredning bland våra kunder. Med sina klassiska former, hållbara material och tillgängliga prisbild ser vi att ELSAFORM fyller en lucka på marknaden för de som gärna inreder i den skandinaviska stilen. Vi vill att det ska vara lätt att hitta hem i ELSAFORM,” säger Kristina Englesson, affärsområdeschef för heminredning på Rusta.

Inför sensommarens produktsläpp har sortimentet skräddarsytts för att fortsätta tilltala den medvetna kunden som gillar att förnya hemma med enkla medel, men som samtidigt ogillar slit och släng.

”Höstens kollektion består av handplockade inredningsprodukter i naturmaterial som ull, FSC-märkt trä, munblåst glas, stengods, BCI-märkt bomull och fårskinn. Vi jobbar fortsatt med den jordnära färgskalan med grått och beige som bas,” säger Kristina Englesson.

I sortimentet finns inredningsprodukter för hela hemmet, med tonvikt på sovrummet, det dukade bordet och städskåpet, med flera arbetade städprodukter i naturmaterial.
Bland de många nyheterna syns dammvippor i obehandlat trä, flätade korgar i bambu, en vacker stengodsservis i grått och mörkt midnattsblått, svarta ugnsformar i stengods samt vaser i munblåst glas. Nytt för i höst blir även detaljer som necessärer och skrivböcker i naturens färgskala.

Höstens textilier kännetecknas av rustika material, som bäddset i tvättad bomull dukar och servetter i linneblandning och en vacker pläd i merinoull och kashmir. Vävda ullmattor i extra tjockt garn är fortfarande populärt, och i höst adderas flera mattor i generösare mått till ELSAFORM-sortimentet.

 

Text och bild – Rusta

Visited 2 times, 1 visit(s) today