Du i Fokus
MusikUpplevelser

Trädgår’ns Sommarscen” – helt nytt för i år!

skriv ut
Under tre veckor, och tio konsertkvällar, i augusti flyttar Uno Svenningsson, Tomas Andersson Wij med Mauro Scocco, Miss Li, Weeping Willows, Thomas Stenström, Sarah Dawn Finer, Lisa Nilsson och Petter in på Trädgår’ns uteservering som rätt och slätt fått namnet Trädgår’ns Sommarscen.

Mellan den 12-29 augusti 2019 intas scenen på Trädgår’ns stora uteservering av en rad kända artister och band. Upplägget “Trädgår’ns Sommarscen” är helt nytt för i år.

Först ut är Uno Svenningsson som fyller 60 år i år och firar 25 år som soloartist. I sommar gör han tre exklusiva jubileumskonserter, varav en på Trädgår’ns Sommarscen.

Andre man, eller egentligen två män, på tur är Tomas Andersson Wij spelar med: Mauro Scocco som är på turné tillsammans hela sommaren. Tomas har utlovat att “de här kvällarna kommer bli enkla och lekfulla, inte allt för noggrant förberedda”.

Tredje konserten är signerad Miss Li som länge hyllats för sina högenergiska, intensiva och medryckande liveframträdanden. Gång på gång slår hon publiken med häpnad. Så grattis Göteborg!

Konsert nr fyra och fem står Weeping Willows för. Bandet som nyligen släppt sitt tionde studioalbum vid namn “After Us”. Den som kan sin Weeping Willows vet att bandet alltid levererar live och nu finns alltså två(!) chanser att uppleva dem i Göteborg i sommar.

Uddevallasonen Thomas Stenström tar över scenen den sjätte konsertkvällen. I april stod Thomas inför ett fullsatt Pustervik där han bjöd på nytt material blandat med sina äldre hits, räkna med en repris i sommar!

Sarah Dawn Finer äger scenen den sjunde konsertkvällen. Sarah är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister, programledaruppdragen står som spön i backen men det är ändå när det är en spelning som hon bjuder på sitt allra innersta. Tillsammans med ett fyrmannaband kommer hon bjuda på låtar från hela sin repetoar men även något nytt och kanske en och annan favorit.

I sommar gör Lisa Nilsson ett antal exklusiva spelningar, varav två kvällar i Göteborg och då blir det ett kärt återseende för den hyllade konserten “Himlen runt hörnet 25 år”. Förutom låtar från “Himlen runt hörnet” så blir det ett gäng personliga favoriter.

Den ständigt aktuella rapparen tillika textförfattaren har fler järn i elden än de flesta. Efter ett rekordintensivt 2018 bestående av bland annat 3(!) skivsläpp, 4 singlar och 5 jubileumsgig i rad åker Petter ut på vägarna i sommar. Självfallet stannar han även till i Göteborg och står därmed för den sista och tionde konserten på Trädgår’ns Sommarscen.

Spelschema
12 augusti – Uno Svenningsson
13 augusti – Tomas Andersson Wij spelar med: Mauro Scocco
18 augusti – Miss Li
19 augusti – Weeping Willows
20 augusti – Weeping Willows
22 augusti – Thomas Stenström
25 augusti – Sarah Dawn Finer
26 augusti – Lisa Nilsson
27 augusti – Lisa Nilsson
29 augusti – Petter

Biljetter säljs via http://www.tradgarn.se/

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 23 times, 1 visit(s) today