Du i Fokus
Hem & Inredning

Ceannis firar 30 år

skriv ut
Varumärket Ceannis firar 30 år med ett nytt designsamarbete. Inför jubileet har Ceannis tillsammans med Bookbinders Design tagit fram en limiterad upplaga av anteckningsböcker präglade med Ceannis signaturmönster Flower Linen.

– Det känns fantastiskt roligt att fylla 30 år! Skrivböckerna, som kombinerar Ceannis passion för vackra mönster och färger med Bookbinders höga hantverksmässiga kvalitet, är perfekta gåvor till de som gillar det lilla extra i vardagen, säger Ann-Louise Andrén, grundare av Ceannis.

Böckernas omslag är av högkvalitativ bokbinderiväv och kommer i mörkblått, svart, puderrosa och ljusgrått med prägling med silver, guld och blindprägling. Inlaga med vitt svensktillverkat papper och med praktiskt märkband i tyg i matchande färg.

Ceannis Living Accessories är ett livsstilskoncept som grundades 1988 i Hong Kong av formgivaren Ann-Louise Andrén. Ceannis har fokus på hög modefaktor och kännetecknas av ett sortiment med funktionella väskor, necessärer samt inredningsdetaljer såsom kuddar och plädar.

 

Text och bild – EK PR

 

Visited 3 times, 1 visit(s) today