SATS lanserar egen klädkollektion

skriv ut
Under november lanserade SATS en kollektion med träningskläder – SATS Clothing. Det är roligare att träna när man har snygga kläder. Kollektionen består av 10 olika plagg för både kvinnor och män och är funktionellt anpassade för olika typer av träning.

I mitten av augusti lanserades SATS Nutrition, ett brett produktutbud med bland annat shakes, sportdryck, bars, proteinpulver och gröt på SATS alla center i Norden. Nu fortsätter träningskedjan att bredda sitt produktutbud och tjänster relaterade till träning genom att lansera en egen klädkollektion, SATS Clothing.

– Vi fortsätter att lansera produkter och tjänster som inspirerar fler människor till träningsglädje. SATS Clothing finns i många olika storlekar och är framtagen för att möta våra medlemmars olika träningsbehov. För oss är det viktigt att erbjuda kläder av hög kvalitet och samtidigt vara ett prisvärt alternativ för våra medlemmar, säger Silje Garberg Ree, Nordic Director of Product and Retail på SATS.

Sortimentet består av 10 olika plagg som; tights, linne, t-shirts, sport-BH, jackor och underkläder för kvinnor, samt shorts, t-shirts, byxor, tröja och underkläder för män. Kläderna finns i storlekar from XS upp till XXL och kommer i färgerna svart, korall, ljusblå och grå.

Just nu är det många som försöker träna hemma och även detta har SATS en lösning på. Sedan tidigare erbjuder man över 200 Online Training-klasser för medlemmar och 20 klasser till icke-medlemmar på sats.se för att få fler att upptäcka möjligheterna med att träna hemifrån och hur man kan få in mer rörelse i vardagen.

Så nu finns inga undanflykter. Träna hemma, eller på gymmet, i nya snygga och funktionella träningskläder!

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Pressmaterial