Du i Fokus
Hälsa & Motion

Röhnisch Running School

skriv ut
Röhnisch Running School

Gillar du att träna? En del tränar helst ensamma, andra tycker det är roligare att träna tillsammans. Vissa tycker att ett gym är bäst, andra tar gärna på sig löparskorna och ger sig ut i naturen. Är du den senare sorten så har Röhnisch tillsammans med Lovisa Sandström och Ida Svensson utarbetat flera olika program för att bli en bättre löpare.

Här finns program för rena nybörjare, för de som vill springa tillsammans, för att orka 5 resp 10 km mm. Alla som är intresserade av löpning och vill orka lite mer och bli lite bättre kan hitta något i någon av alla deras olika utmaningar. Att träna tillsammans som par stärker ofta relationen och man kommer närmare varandra genom att utöva ett gemensamt intresse. Ett tips till er som tycker att ni har för lite tid tillsammans.

Meningen är att hitta lusten och glädjen i att träna och då särskilt löpning. Att inte bara springa sin vanliga sträcka, utan att göra träningen lite mer varierad, roligare och utmana sig själv. Det är ju så enkelt, från början behövs ju bara ett par bra skor.

Bild och text – Marlene Rindå Jikita

Visited 19 times, 1 visit(s) today