Du i Fokus
Hälsa & MotionResor

“goop at Sea” är en unik kryssning i “kryssningen”

skriv ut
På Celebrity Cruises nyaste lyxfartyg Celebrity Beyond kan kryssningsgäster träna som en stjärna. Ombord finns såväl de trendigaste träningsformerna som den senaste träningsutrustningen. Celebrity Cruises har även ett samarbete med hollywoodstjärnan Gwyneth Paltrow och hennes hälsosatsning goop. Nu lanseras även en ny kryssningsresa – “goop at Sea” – där Gwyneth Paltrow i egen hög person kommer medverka.

I slutet av april sjösattes kryssningsbolaget Celebity Cruises ett helt nytt lyxfartyg, Celebrity Beyond. Fartyget är det tredje inom den så kallade Edge-klassen och gjorde sin jungfruresa 27 april från Southampton i Storbritannien. Det nya fartyget är en oas för hälso- och träningsintresserade som vill förena en aktiv livsstil med god mat och lyxigt designboende i sofistikerad havsmiljö.

2020 inledde Celebrity Cruises ett samarbete med företaget goop, vars grundare och vd, Gwyneth Paltrow, även utsetts till hälsoambassadör för Celebrity Cruises. I samband med lanseringen av det nya fartyget Beyond, intensifieras samarbetet ytterligare. Bland annat lanseras en helt ny kryssning, ‘goop at Sea’, med möjlighet för passagerarna att träna med ledande instruktörer från goop och kryssa tillsammans med Gwyneth Paltrow i egen hög person. Hälsokryssningen är en “one off-kryssning” och kan bokas som en del av en existerande Beyond-kryssning som utgår från Barcelona 24 september 2022. Rutten är på nio nätter totalt med destinationer som Frankrike och Italienska Rivieran.

– Det finns ingenting som känns mer föryngrande än ett öppet hav. Celebrity Beyond har designats av ett “dream team”, med samtida, inspirerande designers för att ge gästerna oändliga möjligheter till avkoppling från allt som pågår runt omkring, samtidigt som de får återförenas med världen runtomkring. Därför är goop är den perfekta partnern för oss att samarbeta med. Tillsammans kan vi fånga den terapeutiska andan av havet på ett relevant och meningsfullt sätt för alla ombord, säger Michael Scheiner, marknadschef, Celebrity Cruises.

Ombord på goop-kryssningen väntar ett omfattande wellness-program med aktiviteter och övningar för både sinne, kropp och själ. Det kommer även arrangeras provsmakningar och produktprovningar, massage med mera. Dessutom arrangeras en frågestund med Gwyneth Paltrow och ledande hälsoexperter, där deltagarna även får möjlighet att ställa frågor direkt till Paltrow.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 21 times, 1 visit(s) today