Gelegodis med glöggsmak
Ta din favoritglögg och fixa ett trevligt julgodis snabbt och enkelt!
- 2 dl glögg
- 2 msk gelatinpulver
Gör så här:
Blanda alla ingredienser och koka upp under omrörning tills ytan börjar röra sig.
Häll över i formar eller ett fat med kant och ställ svalt.
Formen på bilden är från Pufz.se
För er Viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 17 P för Starkvinsglögg 16% – 12 P för Vinglögg 10% – 8 P för Lättvinsglögg 2,2% – för hela satsen.
Points: 17 P för Starkvinsglögg 16% – 12 P för Vinglögg 10% – 8 P för Lättvinsglögg 2,2% – för hela satsen.
Personliga Points: 18 PP för Starkvinsglögg 16% – 12 PP för Vinglögg 10% – 7 PP för Lättvinsglögg 2,2% – för hela satsen.
Recept och bild – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita – duifokus.se
Visited 312 times, 1 visit(s) today
Pingback: Matsedel v 50 – Luciaveckan
Pingback: Tips på 6 stycken mumsiga recept på egengjord julgodis – Nadjaskitchen.se