Gelegodis med glöggsmak
- 2 dl glögg
- 2 msk gelatinpulver
Gör så här:
Blanda alla ingredienser och koka upp under omrörning tills ytan börjar röra sig.
Häll över i formar eller ett fat med kant och ställ svalt.
Formen på bilden är från Pufz.se
För er Viktväktare:
MittWW: Starkvinsglögg 16% Grön 18, Blå 18, Lila 18 – Vinglögg 10% Grön 12, Blå 12, Lila 12 – Lättvinsglögg 2,2% Grön 7, Blå 7, Lila 7 – för hela satsen.
SmartPoints: Starkvinsglögg 16% 18 SP Flex, Vinglögg 10% 12 SP Flex, Lättvinsglögg 2,2% 7 SP Flex – för hela satsen.
Recept och bild – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita
Pingback: Matsedel v 50 – Luciaveckan
Pingback: Tips på 6 stycken mumsiga recept på egengjord julgodis – Nadjaskitchen.se