Gelegodis med glöggsmak
- 2 dl glögg
- 2 msk gelatinpulver
Gör så här:
Blanda alla ingredienser och koka upp under omrörning tills ytan börjar röra sig.
Häll över i formar eller ett fat med kant och ställ svalt.
Formen på bilden är från Pufz.se
För er Viktväktare:
Points: 17 P för Starkvinsglögg 16% – 12 P för Vinglögg 10% – 8 P för Lättvinsglögg 2,2% – för hela satsen.
Personliga Points: 18 PP för Starkvinsglögg 16% – 12 PP för Vinglögg 10% – 7 PP för Lättvinsglögg 2,2% – för hela satsen.
MittWW: Starkvinsglögg 16% Grön 18, Blå 18, Lila 18 – Vinglögg 10% Grön 12, Blå 12, Lila 12 – Lättvinsglögg 2,2% Grön 7, Blå 7, Lila 7 – för hela satsen.
Recept och bild – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita
Visited 137 times, 1 visit(s) today
Pingback: Matsedel v 50 – Luciaveckan
Pingback: Tips på 6 stycken mumsiga recept på egengjord julgodis – Nadjaskitchen.se