Du i Fokus
Upplevelser

Sommarens hetaste takterrass i Göteborg – PAM’s Pool Deck & Lounge

skriv ut

Nu har dörrarna slagits upp till Jacy’z Hotel & Resorts senaste satsning PAM’s. Det innebär en helt ny takterrass med ett unikt pool club-koncept som inte återfinns på någon annan destination i Sverige. Här kommer både göteborgare och turister att erbjudas en exklusiv upplevelse med pool, restaurang och bar – mitt i den pulserande storstaden.

– PAM’s blir något helt nytt. En spännande oas med härlig stämning, god mat, DJ’s och beach club-känsla. Det finns inget liknande i området, så det ska bli otroligt kul att äntligen få öppna, säger Jimmy Olsson, vd Jacy’z.

Med inspiration från 60-talets USA, i likhet med övriga lokaler på Jacy’z Hotel & Resort, kommer PAM’s att erbjuda gästerna något utöver det vanliga. Utöver ett stort poolområde med solsängar och tillgång till bar erbjuder PAM’s en restaurangmeny med alltifrån maki rolls och poké bowls till välfyllda fruktfat och hemlagade nachos. Jacy’z har sedan tidigare en pool club inomhus högst upp i skrapan över 100m upp i luften, men vill med PAM’s stärka sin position ytterligare som sommardestination – något som kommer att gynna både gästerna och Göteborg som turiststad.

– Eftersom det inte finns något liknande koncept på den svenska marknaden blir PAM’s ett efterlängtat tillskott. Att kunna besöka ett pool deck mitt i stan, ta ett svalkande dopp, avnjuta god mat och få en härlig beach club-känsla tror och hoppas vi kommer att attrahera många. Vi vill att besökarna ska få uppleva en internationell puls i en lekfull, avslappnad och levande miljö, säger Jimmy Olsson – CEO på Jacy’z Hotel & Resort.


Vill skaka om Göteborgs uteliv
Till PAM’s kan besökare komma på spontana bar- och poolhäng tillsammans med vänner eller kollegor, och under sommarmånaderna kan gästerna också förvänta sig olika event och dagsfester.

– PAM’s är garanterat Göteborgs hetaste lansering i närtid och kommer att bli en av Sveriges trendigaste terasser. Vårt pool deck är byggt för att skaka om Göteborgs uteliv och vi ser fram emot att leverera en otrolig vibe och utomlandsfeeling på hög nivå, avslutar Joakim Francis Risby, House Manager.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 20 times, 1 visit(s) today