Flexibelt stativ för bästa bilderna!

skriv ut

Mobilhållaren Snake är en smart och flexibel mobilhållare med många möjligheter! Mobilhållaren kan slingras fast runt en gren, fästas på plana ytor med starka sugproppar, användas som bordsstativ eller som selfiepinne.

Mobilhållaren Snake är ett praktiskt multistativ som fungerar utmärkt för att hålla telefonen när du vill se på film, serier eller ha långa videosamtal. Den böjliga kroppen och de tio starka sugpropparna ser till att mobilhållaren står stadigt på bordet och att du får en bra vinkel på skärmen.

Mobilhållarens kraftiga arm är böjbar och gör att du även kan ringla och fästa Snake runt en gren, en stång eller annan smal pinne. Praktiskt när du vill filma, använda självutlösaren eller göra en time-lapse video.

Den böjbara kroppen gör mobilhållaren Snake enkel att rulla ihop och ta med i ryggsäcken eller väskan. När miljön inbjuder till en selfie är det enkelt gjort att bara ta fram mobilhållaren, sträcka ut den och använda den som en selfiepinne. Med en vikt på bara 150 gram är den lätt att ta med överallt för att inte missa den perfekta bilden.

Fästet för mobilen passar de flesta smartphones och det följer även med ett separat fäste som passar de flesta actionkameror.

 

Text och bild – Pressmaterial