Du i Fokus
Resor

Ving lanserar nytt hotellkoncept – Cook´s Club

skriv ut
Ving presentera ett nytt hotellkoncept, Cook´s Club. Konceptet vänder sig till dagens moderna resenärer där design, mat och dryck står i fokus. Det första hotellet öppnar 1 juni och ligger i Hersonissos, på Kreta. Under det kommande året finns planer på att öppna ytterligare ett tiotal Cook´s Club.

Cook´s Club bygger på framgången med Casa Cook, Vings bohemchica hotellkoncept för den moderna resenären som har höga krav på komfort och läcker design. Det nya konceptet Cook’s Club kommer, liksom Casa Cook, att locka med snygg design, god mat och en avslappnad atmosfär med urban känsla, men till ett pris som kan locka en bredare publik.

– På koncepthotellen bor våra mest nöjda kunder och Cook´s Club är ett trendigt hotellkoncept som stödjer vår strategi att utveckla attraktiva koncept för olika målgrupper. Det kommer att vara en skön, avslappad atmosfär där det coola, urbana går hand i hand med strandlivet, säger Anna Hagberg, tf. informationschef på Ving.

Oasen Cook’s Club innebär skräddarsydda hotellkoncept, designat för den nya generationens resenärer. Ett paradis för dig som har en avslappnad och nyfiken inställning till livet och som gärna umgås med likasinnade i en avslappnad, bohemisk miljö med fokus på välmående för alla sinnen.

Cooks Club Hersonissos på Kreta är Vings allra första Cook’s Club som är ett sk vuxenhotell, med en nedre åldersgräns på 16 år. Framöver kommer det ytterligare ett tiotal hotell, man ser över åldersbegränsningen vart efter de öppnar.

Cooks Club Hersonissos Crete är ett helt nyrenoverat hotell med 148 rum, i den populära semesterorten Hersonissos på Kretas nordkust. Hotellet har skalats av på faciliteter för att istället fokusera på saker som är viktiga för dagens moderna resenärer, som välutrustade men enkla rum, god mat, goda drycker och en DJ som spelar skön musik vid poolen. Designen är enkel och återspeglar hur både boende och mat i våra storstäder förvandlats till en mer avslappnad upplevelse samtidigt som kvaliteten bibehålls.

Hotellets hjärta är poolområdet och i hotellets restaurang, Cantina, kommer det bästa av världens gatumat att samsas med hälsosam veganmat och lokala klassiska rätter som moussaka och gyros. Håller öppet dygnet runt och tillfredsställer även den mest kräsna gourmanden med sitt ständigt omväxlande matkoncept. I hotellets bar, Captain Cook, serveras snacks och cocktails med färska ingredienserna, inklusive örter från den egna örtträdgården.

Boendet är i lägenheter med ett litet kök och det kommer även att finnas lägenheter för dem som reser ensamma, för par samt boende för upp till sex personer i samma lägenhet.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Ving

Visited 6 times, 1 visit(s) today