Du i Fokus
ResorUpplevelser

Res med Inlandsbanan till rekreation i Vemdalen

skriv ut
Söker du rekreation och avkoppling i fantastisk fjällmiljö. Vill du avnjuta avkopplande SPA kombinerat med frisk luft från kortare eller längre fjällvandring. Då har Inlandsbanan ett paket för dig, såklart med tåg till och från destinationen!

Paketresan ”Rekreation i Vemdalen” är ett paket för dig som vill avnjuta vad Destination Vemdalen har att erbjuda några dagar där det mesta ingår. Resan sker med tåg hela vägen fram till Röjan station där taxi väntar för sista biten till Storhogna Högfjällshotell och SPA. Här bor du i rum med fjällvy och har tillgång till avkopplande fjällmiljöer där fjällvandringen börjar utanför receptionen och spaupplevelsen precis till vänster om den.

– Det här är verkligen ett paket för den som vill komma direkt upp på fjället och där njuta av de bästa SPA och fjällupplevelserna man kan få. Lägg till det den natursköna upplevelsen att färdas hållbart med tåg nästan ända fram till fjället, säger Maria Nordvall, Reseproducent på Destination Inlandsbanan AB.

Resan med Inlandsbanan

Järnvägen Inlandsbanan går rakt genom Sveriges inland, mellan Mora och Gällivare kan du färdas med Inlandsbanans klassiska rälsbussar i maklig takt samtidigt som du njuter av naturens skådespel utanför och lyssnar till det rytmiska skarvdunket. När du reser till Vemdalen som ligger längs Inlandsbanan så passerar vi bland annat Storstupet som är en djup och spektakulär kanjon över Ämån norr om Orsa. På en smal järnvägsbro passerar här Inlandsbanan 34 meter över vattenytan.

Ombord på Inlandsbanans tåg möts du av en trivsam miljö och en god stämning. Här finns även kunniga och engagerade tågvärdar som berättar och guidar om platser, sevärdheter och naturen utanför.

I paketet ingår bland annat tågresan (tor och retur) mellan Stockholm och Mora samt Inlandsbanans tåg Mora-Röjan. Taxitransfer till och från hotellet, två nätter på 4-stjärnigt hotell, frukost och 3-rätters middag båda dagarna samt entré till Spa & relax alla dagar. Priset är ca 6000 kr per person.

 

 

Text och bild – Pressmaterial

Visited 22 times, 1 visit(s) today