Du i Fokus
Resor

Juniorsvit blir guldrum för trissvinnare

skriv ut
I syfte att skapa en guldkantad helhetsupplevelse för TV-Trissvinnare inleder nu Elite Hotels of Sweden och Svenska Spel Tur ett samarbete för att ordagrant förgylla hotellvistelsen för vinnarna. På Elite Hotel Eden Park i Stockholm pågår arbetet med att skräddarsy ett unikt vinnarrum där en av juniorsviterna görs om på temat guld.

Varje år har över 300 personer turen att skrapa fram tre Klöver- eller TV-symboler på sina Trisslotter. Tack vare detta får de vara med om den speciella upplevelsen att skrapa fram sin slutliga Trissvinst i direktsänd tv. Samarbetet mellan Svenska Spel Tur och Elite Hotels of Sweden syftar till att sätta extra guldkant på vinstupplevelsen i samband med tv-skrapet. Detta genom en minnesvärd hotellvistelse med det skräddarsydda konceptrummet kallat ”guldrummet”. En juniorsvit på Elite Hotel Eden Park i Stockholm, ett stenkast bort från Stureplan och med utsikt över Humlegården.

Det är en stor händelse för våra vinnare att komma till Stockholm och skrapa fram sin Trissvinst i direktsänd tv. Inte bara själva vinstskrapet utan hela upplevelsen blir ett minne för livet. Nu vill vi förhöja värdet ytterligare och inspirera till drömmar om både stort och smått genom att skapa en helhetsupplevelse med känslan av vardagslyx,” säger Tina Bergstedt, chef för Marknad & Kommunikation på Svenska Spel Tur.

För närvarande pågår en exklusiv makeover av juniorsviten. Det färdiga rummet väntas stå klart under månaden och kommer i all sin guldinspirerade prakt lyfta känslan av att vara en vinnare.

”Att tillsammans med Svenska Spel Tur få skapa en minnesvärd vistelse för våra gäster där vi nu bokstavligen sätter guldkant på Trissvinnarnas upplevelse känns otroligt kul och helt i linje med vårt kontinuerliga arbete med att skapa Sveriges bästa hotellupplevelse,” säger Tomas Bäcklund, Marknadschef på Elite Hotels of Sweden.

 

 

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 29 times, 1 visit(s) today