Du i Fokus
Resor

Hyr din egen paradisö

skriv ut
Har du några miljoner kronor som ligger och dammar? Då kanske det är dags för en unik lyxsemester till paradiset. Lyxhotellet Raffles Maldives Meradhoo driver just nu den extraordinära kampanjen ”You Run Raffles Maldives” där hela anläggningen är tillgänglig för den runda siffran 10 miljoner kronor. Ett oförglömligt och garanterat ostört öäventyr.

Under en begränsad period erbjuder Raffles Maldiverna Meradhoo – en av världens mest prestigefyllda ö-destinationer på den orörda Gaafu Alifu-atollen – ett exceptionellt all-inclusive-erbjudande till priset av 10 miljoner kronor. ”You Run Raffles Maldives” är tillgängligt för upp emot 70 gäster under totalt fem dygn.

Under dessa dagar har gästerna full tillgång till resortens två öar – den ena med 21 lyxiga villor i den kritvita sanden och den andra med bostäder på pålar ute i det turkosa vattnet. Varje kväll omvandlas detta paradis till tropisk magi. Vad sägs om en privat konsert med en kändis-DJ i solnedgången? Eller en romantisk champagne-dejt på stranden med stjärnskådning tillsammans med en personlig astronom?

Lägg därtill öns egen armé av butlers eller Raffles kulinariska team som skapar specialmenyer och skräddarsydda matupplevelser till öns gäster. Och ingen avlägsen tillflyktsort är väl komplett utan en exklusiv spa-upplevelse – Raffles prisbelönta spakoncept erbjuder lyxiga ansiktsbehandlingar, massage och yoga sessions.

Gästerna kan också använda resortens egen yacht för delfinskådning eller ett dyk i något av Maldivernas två korallrev som är hem till bebishajar, sköldpaddor och en myriad av tropiska fiskar. För den som vill lära sig mer om livet under ytan har hotellet till och med ett eget team av marinbiologer och marina butlers som kan hjälpa till.

I priset ingår en 5 procents välgörenhetsdonation till lokala projekt för att skydda det lokala ekosystemet.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 23 times, 1 visit(s) today