Du i Fokus
Mode & Skönhet

Stor bredd bland vinnarna på Daisy Beauty Awards

skriv ut
Sveriges ledande skönhetstidning Daisy Beauty har tillsammans med landets främsta skönhetsinfluencers utsett världens bästa skönhetsprodukter. Varumärken så olika som Skincity, Dior och Milk Makeup fick förra veckan, under en spännande ceremonin på Cirkus, ta emot sina priser.

”Skönhetsintresse hittas hos alla åldrar, kön, hudtoner, storlekar och personlighetstyper, därför är det roligt och också rimligt att vi ser en stor bredd bland vinnarna”, säger Daisy Beautys chefredaktör Kicki Norman.

Daisy Beauty Awards är ett pris som delas ut till de bästa kosmetiska produkterna som har lanserats eller relanserats föregående år. Juryn består av beautyinfluencers och Daisy Beautys redaktion, totalt 60 personer.

Daisy Beauty Awards delas i år ut för nionde gången och för fjärde gången med en storslagen gala. Galan leddes av komikern och skådespelerskan Shanthi Rydwall-Menon. Bland gästerna återfanns Thomas Sekelius, Therése Lindgren, Micael Dahlén, Emma Wiklund, Daniel Paris och Linda-Marie Nilsson.

”Daisy Beauty Awards är Sveriges hjärtligaste gala! Den värme och kärlek som finns bland gästerna hittar du inte på någon annan gala”, säger Norman. ”Beautyinfluencers visar att skönhetsintresse kan vara allt annat än ytligt!”

 

Vinnare & vinnarmotiveringar

ÅRETS ANSIKTSMASK: Allies of Skin 1A Retinal + Peptides Overnight Mask, 1 440 kr/30 ml.

Juryns motivering: ”Denna askungemask trollar bort sviterna av en sen kväll på slottet snabbare än vi hinner säga ’återfuktad’ och resultatet håller ända till dagen efter dagen efter. Skönhetssömn går äntligen att köpa!”

ÅRETS KROPPSVÅRD:

Nuxe Rêve de Miel Body Oil Balm, 345 kr/200 ml.

Juryns motivering: ”Ljuvlig konsistens och doft på en produkt som återfuktar, mjukgör och ger känsla av välbefinnande. En härlig kräm som gör varje dag till en spa-dag!”

ÅRETS RENGÖRING:

Skincity Skincare Mellow Balm Cleanser, 249 kr/120 ml.

Juryns motivering: ”Låt dig inte luras av den enkla förpackningen – det fantastiska innehållet är milt, mysigt och mycket effektivt! En influencerfavorit som visar att dyrt inte alltid bäst.”

ÅRETS BASMAKEUP:

Palina PROWDER Upsalite, 449 kr/10 g.

”Nyskapande bas som ger felfri yta från morgon till kväll! Ett bevis på att när innovation möter passion går det utmärkt att konkurrera med kultförklarade klassiker och bli en riktig it-produkt!

ÅRETS HANDPRODUKT:

Babor Spa Promo Repair Hand Cream, 259 kr/100 ml.

Juryns motivering: ”Ett proffsigt handgodis som gör knogar och handryggar mjuka i bokstavligt talat en handvändning. Hudvård, väldoft och vardagslyx i en och samma tub!”

ÅRETS LÄPPMAKEUP:

MAC Love Me Lipstick, 195 kr/3 g.Juryns motivering: ”Smickrande glans, bra pigmentering, härligt lättapplicerat och nöts bort jämnt och snyggt. Här har du ett vanligt läppstift i ovanligt snygg hylsa som i all sin enkelhet är helt perfekt!”

ÅRETS DAMDOFT:

Giorgio Armani Beauty Privé Musc Shamal EdP, 2 540 kr/100 ml.

Juryns motivering: ”Här möts det klassiska och det moderna, det heta och det uppfriskande, det tillbakadragna och det vilda. Magiska motsägelser gör den här parfymen till en olfaktorisk fullträff!”

ÅRETS HERRDOFT:

Dior Sauvage Parfum, 1 075 kr/60 ml.

Juryns motivering: ”Eleganta noter bildar dekadenta ackord från första sniff och över nästkommande timmar spelas en modernt maskulin doftsymfoni. En blivande klassiker som höjder badrumshyllans lyxfaktor med 100 procent.”

ÅRETS FRANSAR ELLER BRYNPRODUKT:

Milk Makeup Kush Fibre Brow Gel, 195 kr/4,5 ml.

Juryns motivering: ”Råkade dina ögonbryn drabbas av 90-talet? Räddningen är nära! Med hjälp av den nätta borsten omfamnas varje enskilt strå och du kan enkelt återställa eventuella mini-streck till maxi-bryn på bara 20 sekunder.”

ÅRETS AVANCERADE HUDVÅRD:

Medik8 r-Retinoate Intense,2 995 kr/ 50 ml.

Juryns motivering: ”En aktiv produkt som ger wow-effekt efter första användningen för gamla som unga, oljiga som torra, tåliga som känsliga. Här kommer dyra föryngringsdroppar värda varenda krona!

ÅRETS ÖGONSKUGGA:

Urban DecayNaked Honey Palette, 540 kr/12×1,3 g.

Juryns motivering: ”Palettkonkurrensen är hård, så det är snudd på ett mirakel att en uppföljare på en uppföljare har blivit mer populär än originalet, men den här bästsäljaren låter sig inte överskuggas av någon!”

ÅRETS HÅRVÅRD ELLER -STYLING:

Joico Defy Damage Protective Shield, 369 kr/100 ml.

Juryns motivering: ”En pålitlig hårgladiator, redo att slåss för frisyrens rätt till en stark, glansig, frisk struktur! Nej till slitage, ja tillfrisörkänsla 365 dagar om året!”

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 14 times, 1 visit(s) today