Du i Fokus
ResorUpplevelser

Formel 1 – fartfylld succé hos Ving

skriv ut
För ett år sedan lanserade Ving Formel 1-resor och efterfrågan har överträffat alla förväntningar. Allra mest populärt har det varit att se Austrian Gran Prix, Italian Grand Prix och Monaco Grand Prix. Nu läggs tre nyheter till i programmet för sommaren 2018: German Grand Prix, British Grand Prix samt French Grand Prix.

Formel 1-resorna erbjuds i paket där såväl läktarplats, flyg, transfer och hotell ingår. Enklare kan det inte bli att få se Formel 1 live med stjärnförare som Lewis Hamilton, Kimi Räikkönen, Sebastian Vettel och Sveriges egen Marcus Ericsson.

-Under första året har vi sålt över 400 Formel 1-resor och efterfrågan bara ökar så vi räknar med en fördubbling i antalet sålda resor, redan andra året. Att uppleva ett Formel 1-lopp i verkligheten är en dröm för många och vi har gjort det enkelt att förverkliga drömmen genom att erbjuda färdiga paket där allt ingår. Dessutom till fördelaktiga priser, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Vings Formel 1-resor säljs som kompletta paket där det ingår tre nätters övernattning på hotell (minst 3-stjärnigt), biljett till kvalificeringsloppet på lördagen och huvudloppet på söndagen och flyg tur och retur från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn samt till vissa lopp från ett antal regionalflygplatser. Förutom det ingår även transport mellan hotellet och banan, samt reseledarservice från Thomas Cook Sports.

Vings Formel 1-resor
Formel 1 i Spanien – avresa 11 maj 2018
Formel 1 i Monaco – avresa 25 maj 2018
Formel 1 i Österrike – avresa 29 juni 2018
Formel 1 i England – avresa 6 juli 2018
Formel 1 i Tyskland – avresa 20 juli 2018
Formel 1 i Ungern – avresa 27 juli 2018
Formel 1 i Belgien – avresa 24 augusti 2018
Formel 1 Italien – avresa 3 september 2018
Formel 1 Abu Dhabi – ännu inte fastställt
Formel 1 Singapore – ännu inte fastställt

För bokning och mer information besök: https://www.ving.se/formel-1-resor

Text och bild – Ving

Visited 11 times, 1 visit(s) today