Du i Fokus
Mode & Skönhet

Kronans Apotek lanserar ny hårvårdsserie

skriv ut

Precis som vi människor behöver håret kärlek, vård och omtanke för att må bra. För att ge hår och hårbotten den kärlek det behöver lanserar Kronans Apotek hårvårdsserien Hair+Scalp med sju nya produkter. I serien ingår stärkande och lugnande schampo, balsam samt hårmask och serum.

Ett vackert och välmående hår börjar alltid med en balanserad hårbotten och att välja produkter med omsorg efter hårtyp och hårvanor. En kärlekshandling till ditt hår är därför att skapa en bra hårvårdsrutin.

Kronans Apoteks nya hårvårdsserie Hair+Scalp är skapad för att ge optimal fukt, vård och näring till både hår och hårbotten. Produkterna är fria från sulfat och silikon, av hög kvalitet med noga utvalda ingredienser som stärker, skyddar, ger fukt och glans. Shampot rengör både hår och hårbotten med milda tensider,sa tidigt som de vårdar, ger lyster, volym och skydd. De passar alla hårtyper, är veganska och tillverkade i Sverige.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder förstklassig hårvård för alla hårtyper, till ett förmånligt pris. Kronans Hair+Scalp är en unik hårvårdsserie som innehåller vårdande, stärkande och reparerande ingredienser och som inte irriterar din hårbotten. En hel hårvårdsserie som är fri från sulfater och silikoner och helt enkelt framtagen med kärlek, vård och omtanke för ditt hår, säger Ulrika Asplund, chef för egna märkesvaror (EMV) på Kronans Apotek.

Kronans Apoteks nya hårvårdsserie består av:

Hair+Scalp Strengthening Serum, 119 kr – Ett stärkande serum med proteinkomplex som verkar i flera steg; penetrerar hårstrået och stärker inifrån, bildar skyddande hinna på hårstråets utsida och stärker skadat hår. Reparerar och återuppbygger håret på djupet med långvarigt skydd samtidigt som hårets naturliga styrka återställs. Milt parfymerad.

Hair+Scalp Strengthening Schampoo, 119 kr – Ett stärkande schampo med proteinkomplex som verkar i flera steg; penetrerar hårstrået och stärker inifrån, bildar skyddande hinna på hårstråets utsida och stärker skadat hår. Med milda sulfatfria tensider. Milt parfymerad.

Hair+Scalp Strengthening Conditioner, 119 kr – Ett krämigt balsam med proteinkomplex som verkar i flera steg; penetrerar hårstrået och stärker inifrån, bildar skyddande hinna på hårstråets utsida och stärker skadat hår. Gör håret mer lättkammat och ger glans. Reparerar och återuppbygger håret på djupet med långvarigt skydd samtidigt som hårets naturliga styrka återställs. Milt parfymerad.

Hair+Scalp Intense Repair Hair Mask, 119 kr – En krämig hårmask som motverkar torrt och flygigt hår. Gör håret mer lättkammat och glansigt. Reparerar och återuppbygger håret på djupet med långvarigt skydd samtidigt som hårets naturliga styrka återställs. Oparfymerad.

Hair+Scalp Balancing Scalp Serum, 99 kr – Ett lugnande serum med många aktiva ingredienser som lugnar irriterad , kliande hårbotten och reglerar sebumproduktionen. Motverkar mjäll och mjukgör och återfuktar med långtidseffekt. Oparfymerad.

Hair+Scalp Balancing Schampoo, 119 kr – Ett lugnande schampo med aktiva ingredienser för en hälsosam hårbotten. Milt parfymerad.

Hair+Scalp Balancing Conditioner, 119 kr – Ett krämigt balsam med hårbottenstärkande ingredienser som lugnar och återfuktar. Reder ut trassligt hår och ger glans. Reparerar. Milt parfymerad.


Text och bild -Marlene Rindå Jikita


Visited 85 times, 1 visit(s) today