Du i Fokus
Mode & Skönhet

Jessica Frejs färgglada klänningar!

skriv ut
Jessica Frej är en uppskattad matinspiratör, kokboksförfattare, matbloggare och TV-kock. Hon är alltid sprudlande glad och en väldigt färgstark personlighet. Mat är hennes stora passion och hon är omåttligt populär som tv-kock, ändå är det inte maten det ställs mest frågor om – det är hennes vackra klänningar.

Sedan 2011 har vi sett Jessicas härliga leende i tv-rutan, både titt som tätt. Sveriges Mästerkock öppnade mängder med dörrar, den då 21-åriga amatörkocken är några år äldre och numera proffs ut i fingerspetsarna. Men trots att det är mat hon jobbar med och känd för så är det hennes klänningar som uppmärksammas mest när hon syns i rutan.

– Jag får ofta frågor om var jag köper mina klänningar. Tidigare har jag letat världen över eftersom det har varit så svårt att hitta fina enfärgade fodral på hemmaplan. För länge sedan började jag fantisera om en egen kollektion i mina favoritfärger och önskemodeller. Nu blir drömmen äntligen verklighet och jag är så stolt över dessa fantastiska klänningar, säger Jessica Frej.

I torsdags på hennes 29-årsdag lanserades den nya klänningskollektion som hon tagit fram i samarbete med Provrummet. Tillsammans med Suzanne och Johan Nilsson från Provrummet bjöds det på mingelmat och bubbel. Ett 40-tal vänner och kollegor var de första som fick ta del av den nya kollektionen och känna och klämma.

– Vi är mycket glada över samarbetet med Jessica Frej. Hennes positiva och tilltalande uttryck med färg och form stämmer väl in med vad vi på Provrummet vill förmedlasäger Suzanne Nilsson, grundare av Provrummet.

Klänningarna kommer i fyra olika modeller och flera härliga färger i storlek XS till XXL. De andas lyxig enkelhet med snygga snitt och bra passformar. Priserna ligger på mellan 998 kr-1298 kr och finns i Provrummets Webbshop.

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita och Lina Eidenberg Adamo

 

Visited 29 times, 1 visit(s) today