Du i Fokus
Mode & Skönhet

Hetaste solglasögontrenderna våren 2017

skriv ut
Vårsolen är här och solbrillorna plockas fram! I år ska det vara flera olika material och fina detaljer. Marina Kereklidou, Creative Director på Synsam med 20 år inom modebranschen, tipsar om de hetaste solglasögontrenderna våren 2017.

”Just blandade material med många fina detaljer ser vi mycket av i vår, berättar Marina. Vi ser bågar med acetat tillsammans med metall och ton-i-ton med bågar och glas i samma färg. Andra tydliga trender är sk. double bridge och att 80-talets geometriska former är tillbaka.”

”Olika toner av kristall når även solglasögonbågarna i vår. Många märken leker också med graderat, tvåfärgat acetat som går från en färg till en annan i olika spännande varianter, konstaterar Marina.”

”Som sagt är ton-i ton, med båge och glas i samma färg, stort. Glasen får gärna vara tonade eller spegelglas. Vi ser många härliga färger bland spegelglasen där rosétrenden står sig även i vår. Det svåra är inte att hitta snygga och trendriktiga solglasögon, det är att lyckas välja bland alla härliga bågar vi ser nu. Se till att hitta en båge som kompletterar din personliga stil komplett, avslutar Marina”.

 

 

 

 

 

 

Text och bild – pressmaterial

 

Visited 7 times, 1 visit(s) today