Wraps med halloumi
4 wraps
- 1 halloumi (250 gr)
- 2 tomater
- valfri mängd salladsblad
- 1 stor lök
- 1 msk smör
- 4 tortillabröd (medium)
Sås
- 2 dl matlagningsyoghurt
- 1-2 vitlöksklyftor
- salt
- peppar
Gör så här:
Börja med att blanda såsen. Pressa ner vitlöken i yoghurten, krydda med salt och peppar. Ställ åt sidan så den får gotta till sig lite.
Skär halloumin i skivor, ca 6-7 mm tjocka. Skiva tomaterna och löken. Lägg sallad, tomat och lök på tortillabröden. Stek halloumin i smöret tills den har en fin färg på bägge sidorna. Fördela halloumin över wrapsen och rigla över såsen. Servera direkt!
För er Viktväktare:
Points: 53 P för fyra wraps (13 för en), 0 P för all sås om man använder Larsas fettfria grekiska yoghurt.
Personliga Points: 53 för fyra wraps (13 för en), plus 0-4 för all sås om man använder Larsas fettfria grekiska yoghurt.
Mitt WW: Grön 26, Blå 25 – för två wraps om man använder Larsas fettfria grekiska yoghurt till såsen.
Recept och bild – Marlene Rindå Jikita