Du i Fokus
Mat & Dryck

ScandChoco lanserar nya produkter i samarbete med Carl Larsson

skriv ut
ScandChoco lanserar en helt ny serie produkter i samarbete med Sveriges mest folkkära konstnär genom tiderna, Carl Larsson. Kollektionen består av fyra olika produkter där alla förpackningarna är klädda i Carl Larssons mest kända konstverk.

Carl Larsson är en av Sveriges mest kända och folkkära konstnärer. Konstnären är speciellt känd för att avbilda det idylliska familjelivet i vacker akvarell och idag är hans konstverk och tavlor världskända.

–  Idag lever Carl Larssons vackra målningar vidare och genom vår produktlansering vill vi skapa mervärde för konstverken där de kombineras med exklusiva premiumprodukter. “Jag tycker att det är spännande att ha ett samarbete med ScandChoco. Genom att de som köper produkter bidrar till att bevara Carl Larsson-gården och dess unika kulturarv”, förklarar Chia Jonsson, Chef för Carl Larsson-gården.

Kollektionen av produkter kommer att vara av högsta kvalité och kommer liksom konstverken att vara eleganta och klassiska. Chokladpraliner, te, lakrits och polkagrisar kommer alla ingå bland Carl Larssons produkter och kommer givetvis att vara av högsta kvalité.

“Att samlas kring mat, dryck och fest var centralt i hemmet på Sundborn. Vi är glada att få jobba tillsammans med ScandChoco för Carl Larsson-gårdens Sundborns räkning. Här har vi verkligen träffat rätt både vad gäller design och smak! Det är viktigt för oss att jobba med premiumprodukter och det här är ett lyckosamt samarbete som hjälper oss att föra ut makarna Larssons konst och det svenska kulturarvet till en bred publik”, säger Anna Lawrence, Rights Director på Rights & Brands, Carl Larsson-gården Sundborns agent.

Carl Larssons Kollektion

Tryfflar: Eleganta och exklusiva chokladtryfflar i en ståtligt hög förpackning.

Lakrits: Två vackra presentaskar innehållande fyra smaker mjuklakrits från Lakritsfabriken i Ramlösa. Motiven på askarna kommer att vara två av Carl Larssons mest kända verk ”Blomsterfönstret” och ”Frukost i det gröna”.

Te: Svart kryddigt chai samt ett grönt med en fräsch smak av mango.

Polkagrisar: Traditionella och klassiska polkagrisar i strut.

 

Text och bild – Pressmaterial

Visited 17 times, 1 visit(s) today