Vårens glassnyheter från GB
Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné
Len hasselnötsglass med en ljuvlig ton av karamell som täcks av 100 procent belgisk Magnum-chokladoch karamelliserade hasselnötter.
Magnum Mint
Fyllig och krämig mintglass täckt av ett lyxigt lager Magnum-choklad med sockerkrisp.
Magnum Intense Dark
Chokladglass som omsluts av ett lager mörk Magnum-choklad med 70 % kakao.
Marabou Mjölkchokladstrut
Vaniljglass med små Marabouchokladbitar i krispig våffla.
Ben&Jerry’s Peanut Butter Cup ‘Wich
Jordnötssmörsglass med Peanut Butter Cups mellan två sega chokladcookies.
Ben&Jerry’s Chocolate Fudge Brownie – Non Dairy
En laktos- och mjölkfri minibägare med ljuvlig chokladglass gjord på mandelmjölk och browniebitar.
Hallon Smoothie Dröm
En laktosfri vaniljstrut med hallonsorbet i en klassisk våffla.
Solero Organic Juicy Peach
Med endast sex ingredienser och 59 kcal, en kärna av persikokräm och ett fruktigt isglasstäcke.
Päronsplitt Ekologisk
Ekologisk gräddglass täcks av ett lager isglass gjort på ekologisk päronjuice.
Rocket
En färgglad raketformat isglass i tre lager, med smak av ananas, apelsin och hallon.
Breyers
En glassbar med smak av vanilj och karamell med chokladöverdrag.
Choice Refreshing Strawberry Stick
Sojaglass med jordgubbssmak, överdrag med chokladsmak och jordgubbssylt.
Testpatrullen har gjort ett grundligt smaktest och fick direkt en favorit! Magnum Chocolate & Hazelnut Praliné är överlägset godast av alla GB´s nyheter i vår! På andra plats lägger sig Ben&Jerry’s Peanut Butter Cup ‘Wich som följs av Päronsplitt och Hallon Smoothie som delar tredje platsen. I år finns verkligen något för alla smaker!
Test, text och bild – Martin Jikita & Marlene Rindå Jikita