Du i Fokus
Mode & Skönhet

Åhléns lanserar nya Aroma

skriv ut

Åhléns badserie Aroma har fått ett helt nytt utseende och nya dofter – allt för att skapa en härlig spa-känsla hemma.

Att dofter har stor inverkan på våra sinnen och kan påverka våra känslor positivt, är något som Åhléns tagit fasta på när badserien Aroma nu utvecklats och tagit en helt ny form i utseende, formuleringar och dofter. Doftupplevelsen är central och stort fokus har lagts på att skapa välbefinnande och en härlig spa-känsla.

Aroma kommer i tre olika doftspår beroende vilka känslor du vill väcka; Sprudlande, Rogivande och Uppfriskande. Sprudlande doftar av energigivande japansk körsbärsblomma och ljuv magnolia, Rogivande har en lugnande doft av sandelträ och ylang ylang medan Uppfriskande doftar av fräsch citrus och krispiga gröna äpplen.

I Aroma-serien finns alla produkter som behövs för att skapa en härlig spa-känsla hemma; badskum, duschmousse, duschcreme, kroppsskrubb, bodylotion, bodysoufflé, badsalt, bad- och massageolja. Alla med hudvänliga och beprövade ingredienser. Produkterna kostar från 35 kr och uppåt.

Testpatrullen har testat badskum och bodylotion i alla tre dofter och konstaterar nöjt att de doftar ganska milt och behagligt. Badskummet blir rejält bubbligt utan att använda särskilt mycket och lotionen går snabbt in i huden och kladdar inte. Att lotionen finns i pumpflaska är ett stort plus. Favorit blev Sprudlande som doftar av japansk körsbärsblomma och magnolia. Absolut prisvärda produkter!

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Åhlens

Visited 20 times, 1 visit(s) today