Urgoda djävulsägg
4 portioner
- 4 ägg
- 2 msk majonnäs
- 1 kruka Kruspersilja, finhackad
- 1 tomat, fint tärnad
- 1 krm salt
- ½ krm svartpeppar
- ½ kruka Gräslök, fint skuren
- Tabasco
Gör så här:
Koka äggen i 8 min. Spola dem i kallt vatten. Skär av toppen på äggen och gröp ut gulorna. Mosa sönder gulorna i en skål och blanda med majonnäs, persilja och tomat. Smaksätt med salt och peppar. Fyll äggen med blandningen och strö över lite gräslök och droppa på tabasco.
För er Viktväktare:
Points: 1 P per ägg om man använder lättmajonnäs.
Personliga Points: 1-3 PP per ägg om man använder lättmajonnäs.
Mitt WW: Grön 3, Blå 1, Lila 1 per ägg om man använder lättmajonnäs.
SmartPoints Flex: 1 SP Flex per ägg om man använder lättmajonnäs.
Recept och bild – Svegro