Du i Fokus
Mat & Dryck

Urgoda djävulsägg

skriv ut
4 portioner
  • 4 ägg
  • 2 msk majonnäs
  • 1 kruka Kruspersilja, finhackad
  • 1 tomat, fint tärnad
  • 1 krm salt
  • ½ krm svartpeppar
  • ½ kruka Gräslök, fint skuren
  • Tabasco
Gör så här:

Koka äggen i 8 min. Spola dem i kallt vatten. Skär av toppen på äggen och gröp ut gulorna. Mosa sönder gulorna i en skål och blanda med majonnäs, persilja och tomat. Smaksätt med salt och peppar. Fyll äggen med blandningen och strö över lite gräslök och droppa på tabasco.



För er Viktväktare:

Points (kostprogrammet från 2025): 1 P per ägg om man använder lättmajonnäs.

Points: 1 P per ägg om man använder lättmajonnäs.



Recept och bild – Svegro

Visited 118 times, 1 visit(s) today