Urgoda djävulsägg
4 portioner
- 4 ägg
- 2 msk majonnäs
- 1 kruka kruspersilja, finhackad
- 1 tomat, fint tärnad
- 1 krm salt
- ½ krm svartpeppar
- ½ kruka gräslök, fint skuren
- Tabasco
Gör så här:
Koka äggen i 8 min. Spola dem i kallt vatten.
Skär av toppen på äggen och gröp ut gulorna. Mosa sönder gulorna i en skål och blanda med majonnäs, persilja och tomat. Smaka av med salt och peppar.
Fyll äggen med blandningen och strö över lite gräslök och droppa på tabasco.
För er Viktväktare:
Points (kostprogrammet från 2025): 1 P per ägg om man använder lättmajonnäs.
Points: 1 P per ägg om man använder lättmajonnäs.
Recept och bild – Svegro
Visited 673 times, 1 visit(s) today