Ugnsrostad Amandine Delikatesspotatis
4 portioner
- 1 kg Amandine Delikatesspotatis eller Ugnspotatis, halverade
- 3 paprikor i olika färger, delade i bitar
- 1 dl svarta oliver
- 2 msk timjan
- 2 msk olivolja
- Flingsalt
- Nymald svartpeppar
- 200 g fetaost
Gör så här:
Sättugnen på 250 grader. Blanda potatis, paprikor, oliver och timjan med olivolja. Salta och peppra. Lägg potatisblandningen i en ugnsfast form och rosta ca 25 min. Smula över fetaosten och dekorera med färsk timjan.
Servera gärna med kryddstark korv eller annat gott från grillen.
För er Viktväktare:
Points: 34 P för hela satsen om man använder Apetina 3%-ig salladsost.
Personliga Points: 15-34 PP för hela satsen om man använder Apetina 3%-ig salladsost.
MittWW: Grön 37, Blå 37 för hela satsen om man använder Apetina 3%-ig salladsost.
SmartPoints Flex: 37 SP Flex för hela satsen om man använder Apetina 3%-ig salladsost.
Recept och bild – Svegro
Visited 116 times, 1 visit(s) today