Du i Fokus
Mat & Dryck

Ugnsrostad Amandine Delikatesspotatis

skriv ut
4 portioner
  • 1 kg Amandine Delikatesspotatis eller Ugnspotatis, halverade
  • 3 paprikor i olika färger, delade i bitar
  • 1 dl svarta oliver
  • 2 msk timjan
  • 2 msk olivolja
  • Flingsalt
  • Nymald svartpeppar
  • 200 g fetaost
Gör så här:

Sättugnen på 250 grader. Blanda potatis, paprikor, oliver och timjan med olivolja. Salta och peppra. Lägg potatisblandningen i en ugnsfast form och rosta ca 25 min. Smula över fetaosten och dekorera med färsk timjan.

Servera gärna med kryddstark korv eller annat gott från grillen.

 

För er Viktväktare:

Points: 34 P för hela satsen om man använder Apetina 3%-ig salladsost.

Personliga Points: 15-34 PP för hela satsen om man använder Apetina 3%-ig salladsost.

MittWW: Grön 37, Blå 37 för hela satsen om man använder Apetina 3%-ig salladsost.

SmartPoints Flex: 37 SP Flex för hela satsen om man använder Apetina 3%-ig salladsost.

 

Recept och bild –  Svegro

 

Visited 116 times, 1 visit(s) today