Du i Fokus
Mat & Dryck

Sushi Yama öppnar fyra nya restauranger

skriv ut

Halvvägs in på 2021 har Sushi Yama hunnit etablera åtta nya restauranger. I augusti öppnar Sveriges största sushikedja fyra nya restauranger, på endast två veckor, i Göteborg, Sundsvall, Malmö och Stockholm.

Det finns inget stopp på Sushi Yamas expansionsresa runt om i landet. Redan den 12 augusti öppnade man på Frölunda Torg i Göteborg, idag (19/8) på Torggatan 4 i Sundsvall, 24/8 är det Gallerian i Stockholms tur och den 26/8 träder man in i storstaden Malmö med en etablering i Mobilia.

– Det råder ingen tvekan om att vår meny attraherar alla hushåll, från stora till små städer. Vi har lojala gäster som är bra på att engagera sig och sprida ordet vidare. För att nå dit krävs det hög nivå på smak och kvalité, det är grunden till vår succé och är vår drivkraft framåt i den expansiva resa vi befinner oss i, säger Sumenta Frykgård, Marketing Manager.

Restaurangerna kommer att följa det nya inredningskonceptet som lanserades i mars tidigare i år som består av naturliga, jordnära färger och material tillsammans med en grönskande miljö. Detta för att skapa en ombonad och mysig stämning. Konceptet kommer att genomsyra hela kedjan och kommer att uppdateras för även redan existerande restauranger längre fram.

– Vårt arbete med det uppgraderade konceptet för inne- och utomhusmiljö fortskrider och vi ser fram emot att kunna visa upp det för befintliga och nya gäster. Vår expansion går vidare enligt plan och med augusti månads öppningar når vi nya städer, där det även finns potential och planer för fler restauranger. För Malmö är Mobilia en del av en serie med etableringar i staden. Vår närvaro söderut kommer att märkas av framgent, säger Anders Molin, Expansion Manager.

Sushi Yama erbjuder ett brett utbud av bl.a. sushi, poké bowls, dumplings och bao buns. Varje restaurang kommer initialt att skapa 4-6 arbetstillfällen. Målet är att nå över 20 restauranger till slutet av året.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 7 times, 1 visit(s) today