Overnight oat fast med ny müsli

skriv ut

Det finns ingen anledning att starta dagen hungrig! Paulig lanserar nu en serie med fem Risenta frukostmüslis med naturliga råvaror. Alla känner till Overnight oat, men vad sägs om Overnight müsli med yoghurt!

Risenta har en lång tradition av att leverera naturliga, växtbaserade och hälsosamma produkter, något som i dag är mer efterfrågat än någonsin.

– På Paulig, som äger Risenta-varumärket, har vi högt satta mål vad gäller att erbjuda hälsosamma produkter och vi vet att våra konsumenter vill äta nyttigt, men också gott. Vi vill underlätta genom att leverera produkter som smakar riktigt gott och samtidigt är bra för kroppen, säger Christopher Westerberg, Head of Portfolio på Paulig Group.

Risentas nya serie med frukostmüslis innehåller fem olika smaker:

  • Risenta Mandel Aprikos (NYHET) – den fruktigaste av alla müslis.
  • Risenta Äpple Quinoa (NYHET) – fylld med äpple och krispig quinoa.
  • Risenta Mandel Hasselnöt – nötig müsli med crunch.
  • Risenta Kokos Hasselnöt – med rostade kokosflakes och hasselnötter.
  • Risenta Crispy Tranbär – krispig, söt och syrlig. Toppad med dinkelpuffar.

Alla med naturliga råvaror och högt innehåll av nötter, fröer, frukt & bär – och utan tillsatt socker och tillsatser.  Allt för att ge en riktigt bra start på dagen eller ett stadigt och gott mellanmål.

Testpatrullen har testat och hittade sin favorit snabbt: Kokos Hasselnöt kommer precis före Mandel Hasselnöt. Äpple Quinoa är riktigt god till overnight müsli och Crispy Tranbär lite krispigare och lite annorlunda. Alla är riktigt goda och alla passar som till overnight müsli men även som där förstås.

En traditionell overnight oat är med någon slags mjölk, oftast vegetabilisk, och med havregryn. Men det går precis lika bra med naturell yoghurt och müsli. Då mättar det dessutom lite mer!

Till en portion Overnight Müsli behöver du:

  • 1 dl müsli
  • 2 dl yoghurt
  • ev 1 msk honung

Blanda ihop, och låt stå över natten.

 

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita & Martin Jikita