Du i Fokus
Mat & Dryck

Mango- och fetaostsallad

skriv ut
4 portioner
  • 1 mango
  • 200 gr fetaost
  • 200 gr bladspenat
  • 2 dl majs
  • 1 stor röd lök
  • 2 avokado
  • 3-4 tomater
Gör så här:

Skala och tärna mangon och avokadon. Skala och hacka löken. Tärna fetaosten och skär tomaterna i bitar. Blanda alla ingredienser i en stor skål, blanda om, krydda med valfria kryddor och ringla över olja.

För er Viktväktare:

Points: 18 P för hela salladen om man tar ca 225 gr avokado och apetina salladsost 3%. Lägg till P för oljan.

Personliga Points: 5-22 PP för hela salladen om man tar ca 225 gr avokado och apetina salladsost 3%. Lägg till PP för oljan.

Mitt WW: Grön 23, Blå 19, Lila 19 för hela salladen om man tar ca 225 gr avokado och apetina salladsost 3%. Lägg till SP för oljan.

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 91 times, 1 visit(s) today

Ett svar på ”Mango- och fetaostsallad

Kommentarer är stängda.