Du i Fokus
Mat & Dryck

Mango och ananas med chili

skriv ut
4 Portioner
  • 1 ananas
  • 2 mango
  • 1/2 – 1 chili
  • 3 msk strösocker
  • 3 msk smör
Gör så här:

Skala och tärna ananasen och mangon och finhacka chilin.

Smält smöret i pannan, häll i sockret och låt det smälta ihop med smöret – rör med träslev.

Häll ner frukten, låt koka ihop tills allt har en “krämig” konsistens.

Fördela i skålar och servera med tex vaniljvisp och frusna björnbär.

För er Viktväktare:

Points: 24 P för allt, om man tar smör- och rapsolja. Lägg till P för vaniljvisp och andra tillbehör.

Personliga Points: 24 PP för allt, om man tar smör- och rapsolja. Lägg till för vaniljvisp och andra tillbehör.

Mitt WW: Grön 6, Blå 6, Lila 6 per portion om man tar smör- och rapsolja. Lägg till för vaniljvisp och andra tillbehör.

Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita

Visited 12 times, 1 visit(s) today