Mango och ananas med chili
4 Portioner
- 1 ananas
- 2 mango
- 1/2 – 1 chili
- 3 msk strösocker
- 3 msk smör
Gör så här:
Skala och tärna ananasen och mangon och finhacka chilin.
Smält smöret i pannan, häll i sockret och låt det smälta ihop med smöret – rör med träslev.
Häll ner frukten, låt koka ihop tills allt har en “krämig” konsistens.
Fördela i skålar och servera med tex vaniljvisp och frusna björnbär.
För er Viktväktare:
Points: 24 P för allt, om man tar smör- och rapsolja. Lägg till P för vaniljvisp och andra tillbehör.
Personliga Points: 24 PP för allt, om man tar smör- och rapsolja. Lägg till för vaniljvisp och andra tillbehör.
Mitt WW: Grön 6, Blå 6, Lila 6 per portion om man tar smör- och rapsolja. Lägg till för vaniljvisp och andra tillbehör.
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita
Visited 29 times, 1 visit(s) today