Du i Fokus
Mat & Dryck

Lövbiff med broccoli och hoisinsås

skriv ut
4 portioner
  • 500 gr lövbiff
  • 600 gr fryst broccoli
  • 1 påse hoisin woksås (Blue Dragon)
  • 1 msk ponzu lemon
  • 1 msk rapsolja
  • 1 dl vatten
  • salt eller soja
Gör så här:

Strimla lövbiffen. Heta upp en stekpanna, ha ner den frysta broccolin. När broccolin har tinat tillsätts fettet och köttet. Fräs alltsammans några minuter under omrörning. Häll ner hoisinsåsen, vattnet och ponzun. Blanda om och låt koka tills broccolin är mjuk. Smaka av med salt eller soja.

Servera med kokt ris.



För er Viktväktare:

Points (kostprogrammet från 2025): 15 P för hela grytan, lägg till P för ris.

Points: 25 P för hela grytan, lägg till P för ris.



Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se


Visited 92 times, 1 visit(s) today