Fläskfilé med mangochutneysås
4 Portioner
600 gr putsad fläskfilé el fläskytterfilé
Sås
- 100 gr mangochutney
- 200 gr matlagningsyoghurt
- salt
- peppar
Gör så här:
Blanda mangochutney och matlagningsyoghurt, smaka av med salt och peppar och ställ åt sidan.
Tillaga köttet på valfritt sätt.
Servera köttet med såsen, en fräsch sallad och tex kokt potatis.
För er Viktväktare:
Points: 12 P för köttet som det är, utan tillagning, om man använder fläskfilé. 12 P för all sås om man använder Larsas fettfria Grekiska Yoghurt. Lägg till för potatis.
Personliga Points: 12 PP för köttet som det är, utan tillagning, om man använder fläskfilé. 12-14 PP för all sås om man använder Larsas fettfria Grekiska Yoghurt. Lägg till för potatis.
Mitt WW: Grön 9, Blå 9, Lila 9 för köttet som det är, utan tillagning, om man använder fläskfilé. Grön 13, Blå 11, Lila 11 för all sås om man använder Larsas fettfria Grekiska Yoghurt. Lägg till för potatis.
Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita
Pingback: Matsedel v 16 – Skåne!