Du i Fokus
Mode & Skönhet

Premiär för Pernilla Wahlgren Design på Gekås Ullared

skriv ut
Onsdag 25 mars lanseras Pernilla Wahlgren Design på Gekås Ullared. En romantisk, kaxig och cool modekollektion som Pernilla tagit fram exklusivt för Skandinaviens största varuhus.

Pernilla Wahlgren är en av Sveriges mest folkkära artister som just nu syns på tv, på scen, i podd och på sociala medier. Och från och med onsdag 25 mars också på Gekås Ullared med en egen klädkollektion som hon designat exklusivt för varuhusets damavdelning.

– Kollektionen är väldigt mycket jag! Jag vill att kläder ska vara bekväma samtidigt som jag vill känna mig snygg. Materialen är mjuka och modellerna lösa och lite fladdriga. Min stil är mycket färg och mönster, men också lite tuffare inslag av denim, leopard och militärgrönt. Jag har tagit fram kläder som jag själv tycker om. Och det hoppas jag att Gekås kunder också kommer att göra, sammanfattar Pernilla.

Gekås marknadschef Anna-Kerstin Martinsson är nöjd över att kunna presentera Pernillas modekollektion för varuhusets kunder.

– Pernilla som person står för en genuinitet och en bredd som jag tror tilltalar våra kunder. Hon är väldigt lätt att tycka om, och det gäller för kläderna också. De är fantastiska i passform, kvalitet och stil, säger Anna-Kerstin.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 22 times, 1 visit(s) today