Exotisk fruktsallad med kokostopping
2 Portioner
- 1 blodapelsin
- 1 plommon
- 1 mango
- 20 vindruvor
- ½ färsk ananas
- 250 gr jordgubbar
- 2 tsk kokosflingor
Gör så här:
Skala, kärna ur och skär frukten i bitar. Lägg allt i en bunke och blanda ihop alla frukter, eller varva frukten som du tycker blir finast direkt i serveringsglas eller på tallrik. Spara gärna en jordgubbe att toppa med. Strö över kokosflingor.
Garnera eventuellt med en chokladbit och servera med tex vispad grädde, glass eller kesella.
För er Viktväktare:’
Points: 2 P för kokosen, frukten är noll. Lägg till P för ev chokladbit, grädde, glass mm.
Personliga Points: 1 PP för kokosen, frukten är noll. Lägg till SP för ev chokladbit, grädde, glass mm.
MittWW: Grön 1, Blå 1, Lila 1 för kokosen, frukten är noll. Lägg till SP för ev chokladbit, grädde, glass mm.
SmartPoints Flex: 1 SP Flex för kokosen, frukten är noll. Lägg till SP för ev chokladbit, grädde, glass mm.
Recept och bild – Marlene Rindå Jikita