Du i Fokus
Dryck

OsLove – enighet och kärlek

skriv ut

Nu äntrar det norska succébryggeriet Oslo Brewing Company hyllorna på Systembolaget med sin sommarhit OsLove. En blond ale på 4,7% vol bryggt med passionsfrukt och humlesorterna Huell Melon & Citra. Lätt, fräsch och svalkande.

Historien om OsLove är har sin början när terrorattacken drabbade Oslo med brutalt våld den 22 juli 2011, den enighet och kärlek som Osloborna visade till varandra men också till staden var av en helt ny unik ordning som tidigare sällan skådats. En helt ny term myntades; OsLove.

Sedan dess beskriver och betecknar termen OsLove den nya anda, enighet och kärlek som människorna i Oslo visar varandra och sin älskade stad. OsLove representerar progressiva värden som tolerans, respekt, ömsesidig förståelse och många andra positiva mänskliga värden.

Oslo Brewing Company är ett privatägt bryggeri grundat av en grupp vänner för att hylla den evolution, energi och glädje som personifierar Oslo som stad samt dess invånare. En oas av liv och kärlek inklämt mitt i den natursköna omgivningen av fjordar, berg och skog.

Färgen är mörk gul, doften är med inslag av passionsfrukt, ananas, ljust bröd och honung. Smaken är fruktig med inslag av passionsfrukt, ananas, ljust bröd och honung. Utmärkt på egen hand i solen, som följeslagare när gräsmattan ska ansas eller till den grillade kycklingen med somriga tillbehör.OsLove
Artnr: 39304-12

Pris: 42,90kr (exkl pant)

Text och bild – Pressmaterial

Visited 25 times, 1 visit(s) today