Du i Fokus
Dryck

Nya smaker lanseras från Neptune Iconic Collection!

skriv ut

I februari lanserade Northern Beverages Neptune Iconic Mango & Ginger som genast blev populär! Nu med våren runt hörnet släpper de även de återstående smakerna; Caramelised banana samt Charred pineapple.

Smaksatt rom har tidigare varit synonymt med olagrad vit rom med tillsatt artificiell smak med högst traditionella smaksättningar. Nu släpper Neptune Rum sin smaksatta serie “Iconic Collection” som består av lagrad kvalitativ Karibisk rom med infuserade moderna smaksättningar. Dessutom går en del av intäkterna till välgörenhet för att rena haven – “Ocean Guardians”.

Genom att introducera de två återstående smakerna i serien, ger Northern Beverages denna kategori nya smaker och möjligheter till goda, kvalitativa dryckesupplevelser. Inte nog med att den är baserad på högkvalitativ vätska i sig, med enbart naturliga ingredienser (som bidrar till den låga sockerhalten om 3,2gram/100ml), de lade även till en helt ny look med den blåa flaska jämfört med utseendet på deras Barbados Gold Rum. Iconic Collection är designad för att sticka ut med sin blåa flaska och vita text, inspirerad av havet i kombination med kontrasten av frukterna.

EN BLÅ FLASKAN

Den nya blå flaskan är designad för att sticka ut och synas. Den är inte bara snygg utan den innehåller även 30% mindre glas jämfört med de andra flaskorna som Neptune har, vilket i sin tur medför minskad energiförbrukning i tillverkning, återvinning samt transportering. Dessa flaskor är dessutom 100% plastfria, helt återvinningsbara aluminiumförslutningar samt etiketterna är tillverkade av 100% återvinningsbara trämaterial.

Iconic Collection har skapats med smakprofiler perfekta för kylda shots, longdrinks eller cocktails.

NEPTUNE ICONIC CHARRED PINEAPPLE

Artikelnr: 50438

Pris: 382:-

Smakprofil: Färsk, nyskuren ananassmak med en saftighet och fräschör man blivit bortskämd med under utlandsvistelser i mer tropiska klimat.

NEPTUNE ICONIC CARAMELISED BANANA

Artikelnr: 52511

Pris: 382:-

Smakprofil: En smak av skumbanan som påminner enormt mycket om en välkänd, gulfärgad banangodis…

Text och bild – Pressmaterial

Visited 17 times, 1 visit(s) today