Du i Fokus
DryckUpplevelser

Lyxig start på dagen med Sparkling Breakfast på Grand Hôtel

skriv ut
Häromdagen lanserade Grand Hôtel Stockholm en exklusiv nyhet på frukostmenyn – Sparkling Breakfast. En lyxig frukost för finsmakaren som vill starta dagen på ett storslaget sätt med en traditionell Ägg Benedict ackompanjerat av Grand Hôtels nya huschampagne Ruinart ”R” Brut.

Nu lanserar Grand Hôtel Stockholm Sparkling Breakfast på menyn och är en få som får servera ett glas champagne redan till frukost. Tillsammans med kökets klassiska Ägg Benedict skapas den bästa förutsättningen för en lyxig start på dagen. Grand Hôtels Sparkling Breakfast finns att avnjutas i Cadierbarens grandiosa miljö och kan även beställas via roomservice.

– Vi är väldigt glada över att få erbjuda gäster och besökare en internationell upplevelse med Sparkling Breakfast på menyn. Ruinart ”R” Brut är en förstklassig champagne som tillsammans med vår klassiska Ägg Benedict sätter en guldkant på dagen, säger Grand Hôtels källarmästare Karl Persson.

Världens äldsta champagnehus, Ruinart, och Grand Hôtel Stockholm inledde vid årsskiftet ett långsiktigt samarbete och Ruinart ”R” Brut är hotellets nya huschampagne, som är perfekt balanserad och ger uttrycket för Ruinart. Den är fräsch och fruktig med smakfulla aromer av päron, hasselnöt och mandel. Ruinart ”R” Brut består av Pinot Noir (57%), Chardonnay (40%) och Pinot Menuier (3%). Ruinart finns både som klassisk brut, men även som blanc de blanc och som rosé.

Det är verkligen en lyxig frukost man bjuder på! Det är den godaste Ägg Benedict vi någonsin smakat och miljön är magiskt vacker med en alldeles fantastiskt utsikt över Stockholms slott. Här kan man verkligen sitta länge och njuta och få en riktigt bra start på dagen. Perfekt för en jubilar eller annat firande.

Sparkling Breakfast serveras alla dagar mellan klockan 08.00-11.00. Priset är 395 kronor.

 

 

Text och bild – Marlene Rindå Jikita

 

Visited 29 times, 1 visit(s) today