Du i Fokus
Dryck

Karl Fredrik´s fluffiga Cava!

skriv ut
Den TV-aktuella floristen Karl Fredrik Gustafsson från programet ”Karl Fredrik på Österlen” lanserade under våren Karl Fredrik Cava Organic som är en fruktig och fluffig dryck som passar till sommarens varma kvällar.

Den folkkäre trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson inspirerar många med sitt trädgårdsarbete och floristhantverk på den vackra gården Eklaholm på Österlen i Skåne. Utöver sin passion för trädgårdar, blommor och andra vackra ting har Karl Fredrik även ett stort intresse för goda drycker. Detta har mynnat ut i framtagandet av Karl Fredriks personliga favoritviner, Prosecco och Prosecco Rosé. Nu han lanserat ytterligare ett vin som kompletterar de tidigare två, en torr och ekologisk Cava.

Karl Fredrik Cava Organic är ett veganskt mousserande vin från Spanien. Med dekorativa blommor och med färger i pastell speglar flaskan dess innehåll där den friska och fruktiga smaken framträder tydligt med inslag av päron, honungsmelon, citrus och mineral med en viss brödig karaktär.

– Jag älskar att njuta av livet och det gör man bäst med vackra blommor, god mat och fluffiga bubblor i glaset tillsammans med vänner och familj. Det har varit otroligt roligt att med Karl Fredrik Cava Organic fortsätta ta fram drycker med goda smaker och dofter. Denna Cava är fluffigt frisk och fruktig, passar till fräscha rätter så som sallader, fisk och skaldjur eller att avnjuta i ett glas precis som den är, säger Karl Fredrik Gustafsson.

Canav har en blek, ljusgul färg. Både doften och smaken är fruktig och ungdomlig med inslag av päron, mandelblommor, persika och lime.

 

Karl Fredrik Cava Organic finns Systembolagets beställningssortiment.

Artikelnummer: 55437

Pris: 99 kr

 

 

Text och bild: Pressmaterial

 

Visited 17 times, 1 visit(s) today