Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Bubblor från Tr3 Apor – ett smaksatt bubbelvin i bananlåda

skriv ut

Tr3 Apor välkomnar en ny medlem i familjen i form av ett mousserande vin med smak av hallon och persika. Lanseringen är ett naturligt steg och det första bubbelvinet i apfamiljen. Produkten lanserades den 5 juni i beställningssortimentet på Systembolaget. Den som beställer åtta flaskor får dem dessutom i en apsnygg bananlåda! 

Tr3 Apor lanserades 2009 som vitt vin och blev snabbt en succé. Produktfamiljen har under flera år växt och 2016 lanserades även cider under samma varumärke. Idag finns Tr3 Apor som vitt vin, äppelcider samt hallon- och svartvinbärscider i fasta sortimentet på Systembolagets hyllor.

Mousserande vin blir allt mer populärt och är inte längre bara förknippat med högtider. Det är uppenbart att vi svenskar också hakat på den internationella trenden och allt oftare väljer bubblor i sociala sammanhang.

– Vi är glada och stolta att berätta att aporna äntligen lanserar ett friskt, fruktigt och fräscht mousserande vin med smak av hallon och persika i beställningssortimentet. Våra konsumenter tycker det är kul att testa nya produkter och bubbel efterfrågats länge. Vår förhoppning är att vårt första bubbel ska falla dessa på läppen, säger Peter Kokovic, ansvarig för produktutvecklingen av Tr3 Apor på Enjoy Wine & Spirits AB.

– Redan innan lanseringen har den fått ett helt enormt positivt gensvar i sociala kanaler, där Tr3 Apors följare först av alla fått veta att de snart kan dricka bubblande, ljusrosa Tr3 Apor. Om man beställer åtta flaskor får man dem levererade i en bananlåda, vilket vi hoppas konsumenterna kommer uppskatta, säger Maria Wästlund, marknadschef på Enjoy Wine & Spirits AB.

Vinet är friskt, fräscht och fruktigt, smaksatt med hallon och persika. Vardag, fest eller släktmiddag spelar ingen roll, huvudsaken är att bubblorna är väl kylda. Apkalla skulle vissa säga.

 

Art.nr: 77107 

Pris: 75 kr

 

 

Visited 46 times, 1 visit(s) today