Du i Fokus
Mat & Dryck

Crabstickröra

skriv ut
4-6 portioner
  • 5 stora kokta ägg
  • 200 gr crabstick
  • 1 burk valfri kaviar/rom (75 gr)
  • 1 stor lök
  • 150 gr matlagningsyoghurt
  • 50 gr majonnäs
  • 1 msk färsk finhackad dill el 0,5 dl torkad
  • salt
  • peppar
Gör så här: 

Finhacka rödlöken, äggen och crabsticksen. Blanda ihop matlagningsyoghurt och majonnäs och rör ihop med löken, äggen och crabsticksen. Tillsätt rommen och dillen. Smaka av med salt och peppar.

Servera som fyllning i en smörgåstårta eller i wraps, eller i en avokado eller bakad potatis.



För er Viktväktare:

Points: 13 P för allt, om man använder fettfri matlagningsyoghurt och lättmajonnäs. Lägg till P för ev tillbehör.


Recept – Martin Jikita, Bild – Marlene Rindå Jikita – duifokus.se


Visited 172 times, 1 visit(s) today