Du i Fokus
Mat & DryckUpplevelser

Afternoon Tea med vacker vy över Göteborg

skriv ut
Nu serveras Afternoon Tea-meny i Hotel Rivertons restaurang, View Skybar & Restaurant i Göteborg. Den populära menyn för såväl göteborgare som besökare i staden, varieras efter säsong med nya, spännande smaker.

Med fönster från golv till tak och vackra vyer över Göteborgs hamninlopp, serveras Afternoon Tea med lyxiga smakupplevelser i en avkopplande miljö. Hotel Rivertons konditorer har tagit fram en ny Afternoon Tea-meny inför hösten där smakerna varieras en aning efter säsong och tillgång.

Tanken bakom den nya menyn är att förlänga sommarkänslan in i den lite mörkare årstiden som kommer med exotiska smaksammansättningar. På menyn inkluderas bland annat spännande macarons, tropisk pannacotta samt lite mer traditionella inslag av nybakade scones med olika sorters hemlagad sylt och curds. Som en hyllning till Göteborg och västkusten finns även snittar med läckerheter från havet.

Té är förstås en viktig komponent för en riktigt bra Afternoon Tea, där kvalité och smak på téerna spelar en stor roll. På höstens meny erbjuds ett brett urval av téer i lösvikt från Dear Tea Society som noggrant valts ut för att komplettera bakverken.

Dear Tea Society är ett nytt temärke som lanseras under hösten 2017 av te-fantaster med en övertygelse att det finns ett te för varje individ, måltid och situation. I deras breda sortiment finns svarta, gröna och vita teer såväl som spännande infusioner, alla ekologiskt producerade. Varje teblandning i deras sortiment är unik och har döpts efter någon av medlemmarna i Dear Tea Society. På den nya Afternoon Tea-menyn erbjuds bland annat sorterna Charming Melissa, Lady Coco Wulong och Mellow Mr Bloom.

Afternoon Tea serveras varje lördag kl 14-17 i View Skybar & Restaurant.

 

Text och bild – pressmaterial

Visited 51 times, 1 visit(s) today