Du i Fokus
Hem & Inredning

Vårens nyheter från Eva Solo!

skriv ut
Eva Solo står för kvalitet, läcker och smart design. Vårens nyheter är inget undantag. Varje säsong bjuder på en ny färg, nu är det Navy Blue och Marble Grey som visar upp vaurmärktes ikonprodukter. Till nyheterna hör gasolgrillen Fire Globe och dess tillbehör som bjuder in till såväl stora som mindre middagar. Toolbox -möjliggör snygg och praktisk förvaringi köket. Solenergilampan Sunlight Bell ger trivsamt ljus varma sommarkvällar och den nya fågelholken ger extra liv i trädgården eller, om man så vill, på balkongen.

Eva Solo skapar heminredningsartiklar och köksgeråd i exklusiv dansk design som kombinerar estetik, funktion och hög kvalitet. Redskap som är en njutning att titta på, använda och äga. Företagets historia går ända tillbaka till 1913 och Eva-märket slog igenom på allvar 1952 med en skärmaskin för bröd och pålägg som skulle bli en designklassiker. Den första av många. I dag är produkterna fördelade i olika kollektioner som säljs i hela världen.

Här är några av vårens nyheter:

5711xx_571122_evasolofireglobegasgrillandgasbottlecover2  571008_nesting_box_regi2_high568148_568149_568146_568147_evasoloself-wateringorchidpotsandherbpots

 

Text – Marlene Rindå Jikita, Bild – Eva Solo

 

Visited 2 times, 1 visit(s) today