Du i Fokus
Hem & Inredning

Rusta för livet utomhus!

skriv ut

Packa picknickkorgen full av godsaker och gör dig redo för en aktiv dag. I Rustas sommarsortiment finns mängder av prisvärda nyheter för livet utomhus.

Prisvärda val för strand och picknick
Bland Rustas nyheter finns kylväskor i flera olika mönster och storlekar samt vattenflaskor, matlådor och kylklampar som gör det enkelt att hålla picknickmaten fräsch. Nya för säsongen är strandväskor tillverkade av återvunnen bomull och praktiska förvaringsnecessärer för blöta badkläder.

Hamamhanddukar torkar snabbt i solen och tar lite plats i strandväskan. I sommar finns flera nya färger att välja bland, och även en fyrkantig stor modell med bärrem, perfekt som filt. I utbudet finns även flera hopvikbara picknickplädar i härliga mönster. Vill du sitta lite mer bekvämt är mjuka sittdynor eller hopfällbara brassestolar rätt val.

För aktiva dagar utomhus
Sköna tofflor är ett måste i sommar, och du hittar flera snygga modeller i Rustas sortiment. För regnigare dagar finns även låga gummistövlar i olika färger och mönster.


Uppblåsbara vattenleksaker ger fart och fläkt på stranden, eller varför inte investera i en stand up paddleboard? På Rusta hittar du utomhusleksaker för alla åldrar.

Ny för säsongen är Rustas airtrack, en uppblåsbar matta med fjädrande yta, perfekt för gymnastik, cheerleading eller yoga. I sortimentet finns även studsmattor av hög kvalitet för både små och stora hoppare.

Text och bild – Pressmaterial

Visited 32 times, 1 visit(s) today