Du i Fokus
Hem & Inredning

Porslin med guldkant

skriv ut
Det välkända smyckesvarumärket Dyrberg/Kern och porslinsföretaget Fyrklövern har tillsammans skapat Diamond, en exklusiv servis inspirerad av den vita diamantens sofistikerade slipningar och tidlösa skönhet. Servisen är lyxig och har ett modernt formspråk med en känsla av klassisk dansk design där funktion och estetik går hand i hand.

Utvalda delar i kollektionen är handmålade med äkta guld för att förhöja känsla av lyx. Tallrikarna och skålarna i Diamond Grey Collection efterliknar diamantens ljusskiftningar med dess pärlemorskimrande mönster i sobra grå toner och med detaljer i äkta guld. I den exklusiva Diamond Golden Collection bestående av ljuslyktor, skålar, vaser och kuverttallrikar har servisen dekorerats med guld i 18 K. De italienska kvalitetsbesticken Diamond Golden Cutlery i rostfritt stål är guldpläterade för en fulländad dukning.

Till glaskollektionen har man hämtat inspiration från 1920-talets “The Great Gatsby”. Den rymliga champagnekupan samt vin- och vattenglasen i kristall harmonierar väl med porslinets diamantmönster. I det generösa sortimentet finns allt för livets festliga tillfällen; från den värdefulla middagen med familj och vänner till den pampiga nyårsfesten.

Bild och text – pressmaterial

Visited 27 times, 1 visit(s) today