Påsken på Indiska

skriv ut
Nu är våren på ingång – det innebär att det är dags att planera inför vårens högtider. Påsken 2021 på Indiska går i mjuka, dämpade pasteller där rosa, grönt och senapsgult är tongivande. Klassiskt påskpynt blandas med lekfulla dekorationer.

Indiska fortsätter att hämta mycket inspiration från naturen både när det kommer till färg- och materialval. Den klassiska porslinsserien ’Chennai’ kommer till påsken åter i en vacker senapsgul och en bränd rosa färg med tillhörande äggkoppar. Påskrisdekorationerna syns i form av ägg och kaniner – som tillverkats i återvunnet papper. För den som gillar glitter och glamour så kommer storsäljaren ’Maharani egg’ tillbaka i flertalet olika färger.

– Påsken är glädje och värme för oss på Indiska. I år fokuserar vi på mjuka och dämpade pasteller som enkelt kan kombineras i en fin dukning. Riset pyntar vi med härliga och glädjespridande dekorationer i varierande former och material. Handmålade ägg och hönor, söta små kaniner samt vackra ljusstakar är bara några av de stämningshöjande inredningsdetaljer som förgyller påsken på Indiska, säger Lena von Segebaden, sortimentschef på Indiska.

Till påskbordets dukning hittas bordstabletter, dukar, löpare och den mycket uppskattade ’Egg plate’ i olika färger och mönster.
Text och bild – Pressmaterial