Du i Fokus
Hem & Inredning

IKEA´s vinter är stämningsfull och stressfri

skriv ut
IKEA´s vinter och jul hämtar inspiration i skandinavisk designtradition och moderna sätt att fira. I år satsar man på en stämningsfull och stressfri säsong – oavsett om man vill umgås, baka, pyssla eller njuta av lugna stunder i eget sällskap.

Årets julsortiment från IKEA kännetecknas av röda och blå toner mot ljusa träslag och medvetna material. Här finns värmande textilier för hemmamys, festliga dukningsdetaljer, energisnål belysning, vackra presentpapper, dekorationer och baktillbehör.

Servisen Vinterfest har en traditionell stil med genomtänkta detaljer och runda, mjuka former. Tallrikar, serveringsfat och skålar ramar in maten på ett vackert sätt och kan enkelt kombineras med porslin som du redan har hemma.

Presentpapper Vinter, påsar, band och etiketter gör det lätt att skapa personliga julklappar och festliga gåbortspresenter. Maria Vinka har formgivit papper med tomtemor och tomtefar som klippdockor för pyssel, och Synnöve Mork pryder sina papper med vackra ränder och rutmönster.

Dekorationsbelysningen Stråla skapar stämning med energisnål LED i form av julstjärnor, ljusstakar, ljusslingor och dekorationsbelysning. Nytt för i år är bland annat den lekfulla renen med lysande mule och en hjorthornsformad adventsljusstake.

Serien Vintersaga erbjuder trevliga genvägar i julbaket. Pepparkakshuset är ett färdiggräddat modellhus och Pepparkaksset är gulliga figurer med julmotiv.

 

Text och bild – Pressmaterial

 

Visited 18 times, 1 visit(s) today