Du i Fokus
Hälsa & MotionResor

Sunprime Waterfront för vuxna motionärer

skriv ut
I samarbete med En Svensk Klassiker har Ving klassikercertifierat vuxenhotellet Sunprime Waterfront på Mallorca. Sunprime Waterfront blir det andra hotellet som uppfyller kriterierna för att få kallas Klassikerhotell, vilket innebär att det finns goda förutsättningar för träning i de fyra klassikergrenarna, samt gruppträning, gym och massage.

Ving satsar på att certifiera fler hotell som Klassikerhotell, främst bland de egna koncepthotellen: familjehotellen Sunwing Family Resorts och vuxenhotellen Sunprime Hotels.

Många vill ha bra träningsförhållanden när de är ute och reser. Att Sunprime Waterfront nu är certifierat Klassikerhotell visar på bra service för våra klassikerutövare, säger Michael Thorén, vd på En Svensk Klassiker.

Intresset för att kombinera träning med en semesterresa ökar och därför känns det roligt att kunna erbjuda de träningssugna gästerna ännu ett hotell som är certifierat Klassikerhotell. Hotellet underlättar för de som vill träna löpning, simning, cykling och stavgång inför en Klassiker. Vill man varva ner efter träningen erbjuder hotellets spa både massage och välgörande behandlingar, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Vings första certifierade Klassikerhotell är Sunwing Alcudia Beach på Mallorca. Tillsammans med En Svensk Klassiker kommer Ving att arrangera flera träningsresor till de båda klassikerhotellen i framtiden.

 

Text och bild – Ving

Visited 18 times, 1 visit(s) today