Du i Fokus
Mode & Skönhet

Ekolyx från topp till tå med Morning Haze från Urtekram

skriv ut
Med Urtekrams nya kroppsvårdsserie Morning Haze kan du ekolyxa med naturliga och ekologiska ingredienser från topp till tå. Serien har fått sitt namn från den orörda naturens myrar och mossor där vilda bär växer. Vitaminer från vildväxande hjortron och tranbär förser hår och hårbotten med näring, solrosprotein verkar återuppbyggande, hyaluronsyra och aloe vera återfuktar medan pilbarksextrakt har en antibakteriell och lugnande effekt.

Förpackningarna är elegant vita med guldiga inslag och förgyller vilken badrumshylla som helst. I serien finns produkter för hela kroppen: schampo, balsam, spraybalsam, duschtvål, bodylotion, handtvål, handkräm och krämdeo. Samtliga produkter har en doft av fläder.

I serien Urtekram Morning Haze ingår  Urtekram Morning Haze Schampo som är ekologiskt, sulfatfritt och skonsamt mot håret. Vitamin A, B, C, E och K och med näringsämnen från hjortron, fläder och tranbär tillsammans med hyaluronsyra tillför håret näring och fukt. Dessutom stärks och vitaliseras håret av naturligt solrosprotein och videbarksextrakt.

Följ upp schamponeringen med en dos välgörande ekologiskt balsam. Urtekrams nya balsam i serien Morning Haze innehåller bara naturliga råvaror. Vitamin C, E och extrakt från hjortron, fläder och tranbär i kombination med hyalouronsyra ger håret både näring och fukt. Torrt hår blir mjukt, smidigt och starkt med naturligt solrosprotein. Massera in i håret efter tvätt. Finns även en balsamspray som lämnas kvar i håret och som verkar återfuktande och närande med naturligt aloe vera och glycerin. Det innehåller vitamin C, E och naturliga extrakt från hjortron, fläder och tranbär. Balsamsprayet är ekologiskt och veganskt och passar för alla hårtyper.

Urtekrams duschtvål i nya serien Morning Haze har även den naturliga ekologiska ingredienser. Extrakt från hjortron, fläder och tranbär och hyaluronsyra tillför näring och fukt till alla hudtyper. Naturligt solrosprotein vitaliserar och stärker huden. Duschtvålen kommer i en praktiskt pumpflaska och är härligt uppfriskande.

Efter dusch och bad kan man använda Urtekrams nya kroppslotion som innehåller hyaluronsyra och naturligt solrosprotein som gör krämen återfuktande och mjukgörande. Vitamin A, B, C, E, K och näringsämnen från hjortron, fläder och tranbär tillsammans med hyaluronsyra tillför både näring och fukt till alla hudtyper. Naturliga solrosproteiner vitaliserar och stärker huden och gör den mjuk och smidig.

Urtekrams nya handtvål i Morning Haze-serien har en praktisk pump och tvålen är uppfriskande och skön att använda. Naturligt solrosprotein och vitamin C, E och hyaluronsyra tillsammans med naturligt extrakt från hjortron, fläder och tranbär ger händerna näring och fukt och rengör dem utan att torka ut.

Nu kommer Urtekrams prisbelönta handkräm i ny tappning också med en doft av fläder. Krämen ingår i nya Morning Haze-serien och innehåller liksom övriga produkter i serien naturliga ingredienser som är ekologiskt odlade. Solrosproteiner vitaliserar och stärker huden och gör händerna mjuka och smidiga. Vitamin C, E och extrakt från fläder, hjortron och tranbär tillför tillsammans med hyaluronsyra näring och fukt till hud och naglar.

Urtekram Morning Haze Deo är en ekologisk deodorant utan alkohol och aluminium. Deon är skonsam och vårdande mot den känsliga huden under armarna och tillför fukt genom vitamin C, E och naturliga extrakt från hjortron, fläder och tranbär tillsammans med hyaluronsyra. Deoeffekten kommer från trietylcitrat och zinkricinoleat.

Urtekram är Skandinaviens största ekologiska producent med ett stort utbud av livsmedel och hygienartiklar som bland annat säljs i matbutiker, i specialbutiker och på nätet. Alla produkter i den nya kroppsvårdsserien är ekologiska, Cosmos-certifierade, vego, fria från konserveringsmedel och färgämnen. De har inte testats på djur.

 

Text och bild – Urtekram

 

Visited 13 times, 1 visit(s) today