Du i Fokus
DryckMat & Dryck

Absolut Vodka med ny fräsch tvist

skriv ut
Det är fyra år sedan Vodka senast släppte en smaksatt vodka, nu är det dags igen! För att möta utvecklingen och bygga vidare på befintlig tradition; att erbjuda naturligt smaksatta vodkor, lanserar Absolut nu en ny smak; Absolut Lime. Ett uppfriskande och perfekt val för en klassisk vodkadrink med fräsch tvist.

Att få till den ultimata limesmaken var lättare sagt än gjort. Per Hermansson, Absoluts smakexpert: ”Jag har under min 30-åriga karriär skapat många smaksatta vodkor, men att få till den komplexa tonen hos lime har alltid varit en utmaning. Blandningen som vi har skapat för Absolut Lime uppnår allt vi eftersträvat, den erbjuder en fyllig karaktär som är både komplex och uppfriskande och som, precis som alla Absoluts smaker, är gjord med naturliga ingredienser utan tillsatt socker.”

Absolut Limes dynamiska smak ger den enklaste drinken en smakrik, fyllig och frisk karaktär. Dess mångsidighet gör den till ett självklart val för såväl hemma-baren som för världens bästa bartenders.

Absolut Lime personifierar märkets ständiga arbete med att leverera premiumvodka. Liksom all vodka från Absolut produceras Absolut Lime i Åhus där bönder, verksamma sedan generationer tillbaka, bidrar med ingredienser av högsta kvalitet till produktionen av Absolut Vodka.

Absolut Lime passar bra både som snaps och smaksättare i olika drinkar, här är ett exempel:

Absolut Lime Vojito

Du behöver:

5 cl Absolut Lime
2,5 cl färsk limejuice
1,5 cl sockerlag
5-7 myntablad
soda

Gör så här:

Muddla myntabladen i ett highballglas, tillsätt is och addera övriga ingredienser. Toppa upp med soda. Garnera med mynta och lime.

 

Artikelnr: 89037

Pris: 255 kr

Absolut Lime finns i Systembolagets beställningssortiment.

 

Text och bild – Pressmaterial

Visited 23 times, 1 visit(s) today